Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Гайсинському райсуді Вінницької області проведено "День відкритих дверей" для школярів

26 квітня 2018, 12:06

    25 квітня 2018 року до Гайсинського районного суду на « День відкритих дверей» завітали учні ЗОШ № 3 м. Гайсин.

    Даний захід проведено керівником апарату суду Ніною Цимбал спільно з представником Немирівської місцевої прокуратури, прокурором Раїсою Джежик .

    З вітальним словом до присутніх звернулась керівник апарату суду Цимбал Н.В. та ознайомила з планом заходу, який передбачав ознайомлення з роботою Гайсинського районного суду.

           Головний спеціаліст ( з інформаційних технологій ) Тарасюк В.П. ознайомив учасників з можливостями системи «Електронний суд», направлення повісток за допомогою sms – повідомлень , з інформацією розміщеною на офіційному веб-сайті суду, проведенням судових засідань в режимі відео-конференції.

        Керівник апарату суду Цимбал Н.В. ознайомила гостей з роботою комп’ютерної програми «Документообігу суду», порядком реєстрації заяв, справ, автоматизованим розподілом справ , відкриттям провадження , розглядом справ по сутті, ухваленням суддею рішення , відправленням рішень до ЄДРСР, порядоком виконання рішень та передачею справ до архіву суду.

         Учасники були присутні в судовому засіданні під час розгляду кримінального провадження про обвинувачення особи за ст. 185 ч.3 КК України , головуючий суддя у справі Бондар О.В.

         Між учнями та прокурором  Немирівської місцевої прокуратури Джежик Р.А. відбувся змістовний діалог на тему : « Притягнення до відповідальності неповнолітніх , особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх».

            На завершення зустрічі учасники та організатори заходу обмінялись враженнями, учні отримали побажання успіхів в навчанні , обранні професії та зробили фото на загадку про подію.     

 

 

 

 

 

 За повідомленням прес-служби суду