Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Івано-Франківської області відвідали майбутні юристи

25 квітня 2018, 11:46

24 квітня 2018 року в Апеляційному суді Івано-Франківської області відбувся день відкритих дверей. Гостями суду були студенти другого курсу Університету Короля Данила та третього курсу Коледжу Університету.

Захід проводився з навчальною метою – ознайомлення з роботою судових органів, а також з метою первинного рекрутингу – студентам розповіли про організаційну структуру апарату суду, посади та основні посадові обов’язки працівників.

Після розповіді заступника керівника апарату Віри Молінської про історію будівлі Будинку правосуддя та історію діяльності апеляційного суду, студенти спілкувались із секретарем судової плати з розгляду кримінальних справ Богданом Кукурудзом. Суддя-криміналіст відповів на велику кількість запитань студентів про особливості професії.

Продовжилась зустріч екскурсією судом, підчас якої студенти змогли побачити з середини весь процес функціонування установи, поспілкуватись з працівниками всіх відділів.

Прес-секретар суду Людмила Безусова-Попович ознайомила студентів з аналізом їх відповідей на запитання анкети про їх обізнаність про діяльність суду.

Завершилась зустріч традиційно спільним фото.

За повідомленням прес-служби суду