Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом призначено покарання за порушення адміністративного нагляду

25 квітня 2018, 11:07

           24 квітня 2018 року  вироком Ізюмського міськрайонного суду Харківської області призначено покарання раніше судимому громадянину у вигляді 3 (трьох) місяців арешту за порушення адміністративного нагляду.

           Громадянин П. звільнився з колонії в листопаді 2017 року. Під час звільнення гр. П був ознайомлений з ухвалою про встановлення відносно нього адміністративного нагляду. Не дивлячись на попередження про кримінальну відповідальність за порушення правил адміністративного нагляду, гр. П. був відсутній за місцем проживання  майже два місяці в період з початку лютого до середини березня 2018 року. Таким чином, гр. П навмисне злісно порушив правила адміністративного нагляду. Самовільне залишення особою місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду караються арештом на строк до шести місяців

            Метою встановлення адміністративного нагляду є не тільки запобігання вчиненню злочинів, а і здійснення виховного впливу на громадян певної категорії. Нажаль, частіше громадяни своїм відношенням до набутого особливого статусу самі псують своє становище.  

З повним текстом постанови суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи за №623/785/18.

 

За повідомленням прес-служби суду