Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Монастириському райсуді Тернопільської області проведено "День відкритих дверей" для школярів

24 квітня 2018, 15:48

Візит до суду – це завжди цікаво й пізнавально.

Так, 20 квітня Монастириський  районний суд Тернопільської області запропонував для учнів Велеснівської загальноосвітньої школи I-II ступенів ім.В.М.Гнатюка - День відкритих дверей, і надав можливість одержати відповіді на низку найцікавіших запитань. Екскурсію проводила заступник керівника апарату суду Тетяна Осиф.

Програма заходу розпочалася із екскурсії у приміщенні суду, учнів школи ознайомили із робочими кабінетами працівників апарату суду які розповіли школярам про свою роботу та обов’язки в суді.

 Далі учні мали можливість відвідати зали судових засідань. В залах учням було представлено обов’язкові атрибути залу судового засідання, вручено пам’ятки та роз’яснено порядок відвідування судових засідань. 

Також,  учні перебували в залі судового засідання під час розгляду кримінального провадження у якому головуючим був суддя  Іванчук В.М.

На завершення в.о.голови суду Віталій Іванчук подякував школярам за даний візит та вручив на пам'ять буклети з історією Монастириського районного суду.

Після проведення заходу у всіх учасників залишилися позитивні емоції та приємні враження. Учням було зроблено фото на пам'ять.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду