Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про співпрацю КАС із членами НКР при ВС говорили під час робочої зустрічі

23 квітня 2018, 11:52

20 квітня 2018 року у Касаційному адміністративному суді відбулася робоча зустріч із членами Науково-консультативної ради при Верховному Суді.

Голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович у вітальному слові наголосив, що на сьогодні від суддів чекають розв’язання конфліктів, які виникають у сфері публічно-правових відносин, і допомога науковців у вирішенні цього завдання дуже потрібна.

«Судді досить злагоджено працюють і завжди знаходять між собою компроміс, найголовніше для суддів – це дійти до єдиної думки, а помічником у цьому є наука», – зазначив голова КАС ВС.

Михайло Смокович ознайомив учасників заходу з діяльністю суду, організацією його роботи, досвідом співпраці з Науково-консультативною радою. Висвітлив проблеми, з якими стикаються судді, та запропонував надавати рекомендації щодо їх розв’язання.

Під час заходу учасники розглянули організаційні питання, пов’язані з діяльністю членів Науково-консультативної ради при Верховному Суді з питань компетенції Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду; структуру наукового висновку щодо застосування норм права.

За повідомленням прес-служби суду