Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Малинському райсуді проведено навчання по роботі в автоматизованій системі документообігу та здійсненню фіксації судових засідань для працівників апарату суду

23 квітня 2018, 09:47

20.04.2018 року о 16 годині в приміщенні Малинського районного суду головним спеціалістом  суду Краснопольським С.А. проведено навчання по роботі в автоматизованій системі документообігу та здійсненню фіксації судових засідань, в тому числі за допомогою технічних засобів в режимі відеоконференцзв’язку.

У навчанні взяли участь в.о. керівника апарату суду Крушевська Н.М., консультант суду Єнько Т.А., секретарі суду, судових засідань та помічники суддів Малинського районного суду.

 В.о. керівника апарату суду звернула увагу присутніх на обов’язковості вивчення помічниками суддів програм фіксації судового засідання для подальшого застосування цих знань в майбутній роботі,  оскільки у разі відсутності секретаря судових засідань на них чинним законодавством покладено обов’язок фіксувати хід судового засідання.

Також зауважила, що у зв’язку з реформуванням судової системи та запровадженням електронного суду інформатизація судів є невід’ємною частиною нашої роботи.

Основну увагу головного спеціаліста було приділено навчанню помічників суддів фіксації судових засідань та вдосконаленню знань по фіксації секретарями судових засідань.

За повідомленням прес-служби суду