Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Володарсько-Волинському райсуді Житомирської області проведено навчання із питань пожежної безпеки для працівників суду

20 квітня 2018, 11:25

            18 квітня 2018 року головний інспектор Хорошівського РС Управління ДСНС України в Житомирській області Подобнюк Олександр Володимирович провів інструктаж з питань пожежної безпеки із працівниками Володарсько – Волинського районного суду. 

            Під час заходу було роз’яснено присутнім основні вимоги пожежної безпеки. Інспектор звернув увагу на те, що велика частина займань трапляється через неуважність, необережність при поводженні з вогнем та порушення елементарних вимог пожежної безпеки. Належним чином було обговорено заходи безпеки на робочому місці. Аудиторії нагадали про необхідність постійного контролю за електроприладами.

            Головний інспектор Подобнюк О.В. детально розповів про порядок дій при виникненні пожежі та наголосив на правилах безпечної евакуації з приміщень з масовим перебуванням людей, детально роз'яснив алгоритм дій при евакуації працівників та матеріальних цінностей при пожежі до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

            Окрім цього продемонстрував працівникам суду роботу  вогнегасників, розповів про принципи їх дії та особливості будови; пояснив, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання.

 

За повідомленням прес-служби суду