Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники апеляційного суду Одеської області взяли участь у тренінгу “Особливості розгляду кримінальних справ щодо неповнолітніх”

18 квітня 2018, 14:13

16-21 квітня 2018 року судді апеляційного суду Одеської області Руслан Котелевський, Альбіна Кадегроб та Вадим Прібилов, приймають участь  у тренінгу на тему: “Особливості розгляду кримінальних справ щодо неповнолітніх”. який був організований в місті Києві Національною школою суддів України в межах підготовки суддів судових палат у кримінальних справах апеляційних судів

Вітальними словами тренінг розпочав викладач відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України  Олександр Коротких (модератор тренінгу), який ознайомив учасників з метою та завданнями заходу та  з’ясовував їх очікування від тренінгу.

                               

Суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Лев Кишакевич розгляне з учасниками особливості судового провадження щодо неповнолітніх. Заступник голови Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду Валентина Щепоткіна у своєму виступі детально зупиниться на особливостях призначення покарання та звільнення від відбування покарання з випробуванням. Начальник відділу забезпечення діяльності заступника Голови та секретаря судової палати Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Тетяна Слуцька обговорить із суддями підстави та порядок застосування примусових заходів виховного характеру щодо неповнолітніх.

Тренінг буде насичено виконанням практичних завдань, роботою в малих групах, презентаціями, виконанням експрес-тестування. 

За повідомленням прес-служби суду