Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд відклав розгляд корупційного правопорушення секретаря Сумської міської ради

12 квітня 2018, 09:18

Відповідне клопотання про перенесення розгляду справи заявила особа, яка притягується до адміністративної відповідальності. Секретар органу місцевого самоврядування обґрунтовував прохання до суду тим, що хоче залучити до участі в справі ще одного захисника, який у сьогоднішнє засідання з’явитися не зміг так як задіяний у розгляді кримінальної справи, що розглядається в іншому суді.

Апеляційний суд задовольнив клопотання секретаря Сумської міської ради, оскільки відповідне право особи передбачене чинним законодавством, і призначив наступне судове засідання на 16 травня на 8 год. 30 хв. З метою дотримання розумних строків розгляду справи, сторону захисту було повідомлено про необхідність ознайомлення іншого захисника з матеріали адміністративного правопорушення, аби в наступному судовому засіданні не заявлялися клопотання про необхідність чергового перенесення розгляду справи.

Суддя Ю.О. Філонова

Єдиний унікальний номер справи 591/649/18

Довідково: постановою Зарічного районного суду м. Суми  секретаря Сумської міської ради VII скликання було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

 

За повідомленням прес-служби суду