Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому райсуді Вінницької області проведено нараду із працівниками апарату суду

11 квітня 2018, 16:53

10.04. 2018 керівником апарату суду проведено нараду та розширено напрямки співпраці.

10 квітня 2018 року керівником апарату суду Слободянюк С.С. проведено нараду з працівниками апарату суду на якій роз’яснено Правила поведінки працівника суду ( далі Правила),  зокрема, п.2.3 Правил, які вказують на те, що працівники апарату суду повинні прагнути отримати нові знання і досвід через обмін інформацією з колегами та іншими фахівцями з метою підвищення кваліфікації, а також вимоги  п.3.2  Правил, які зобов’язують працівників апарату суду мати добрі навички письмового та усного спілкування,  систематичного  підвищення свого професійного та загально культурного рівня.

В рамках підвищення професійного рівня працівників апарату суду на нараду запрошено кандидата філологічних наук, викладача кафедри соціальних технологій Вінницького інституту університету "Україна" Оксану Анатоліївну Мельник, яка провела навчання  з працівниками апарату суду на тему: «Орфографічні норми сучасної української літературної мови» та для полегшення засвоєння інформації роздала присутнім роздруківки з додатковим матеріалом.

Керівником апарату суду повідомлено, що і в подальшому будуть проводитись  навчальні наради  з правил ділової української мови.

Навчальні наради  стали можливі завдяки тому, що  06 квітня 2018 року між Вінницьким районним судом Вінницької області та Вінницьким інститутом Університету «Україна»  укладено договір про співпрацю. Метою цього договору є забезпечення співпраці  між  викладацьким складом Інституту та працівниками суду,  взаємовигідне  використання наукового й методичного потенціалів, налагодження відносин та створення належних умов у галузі навчання, інформаційної  діяльності та професійної підготовки представників Сторін;  очікується обмін досвідом, проведення стажувань, практик, навчального процесу, підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців.

За повідомленням прес-служби суду