Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом узято під варту чоловіка, якого підозрюють в незаконну переправленні через державний кордон України 5 громадян В’єтнаму

06 квітня 2018, 12:13

05 квітня 2018 року слідчим суддею обрано громадянину Російської Федерації, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави в сумі 136000 грн. Особу підозрюють в незаконному переправленні 5 громадян В’єтнаму через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 332 КК України).

З матеріалів кримінального провадження встановлено, що підозрюваний Ц. зареєстрований в Чеченській Республіці, являється громадянином Російської Федерації, не має тісних соціальних зв’язків, заробітку, підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за яке законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Слідчий суддя дійшов висновку, що запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання чи домашнього арешту, про який прохали підозрюваний і його захисник не можуть бути застосовано відносно нього, оскільки не забезпечать належну процесуальну поведінку підозрюваного.

Строк дії ухвали встановлено до 03 червня 2018 року включно.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п’яти днів.

 

За повідомленням прес-служби суду