Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фельдшера, який був за кермом у стані наркотичного сп’яніння, суд позбавив водійських прав та стягнув штраф – 10200 гривень

05 квітня 2018, 18:03

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності 25-річного фельдшера за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, так само ухилення осіб, які керують транспортними засобами, від проходження до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння).

Так, 7 березня 2018 року працівники поліції зупинили водія, який з ознаками наркотичного сп’яніння керував автомобілем. У присутності свідків вінничанин відмовився від проходження медичного огляду. Відтак у судовому засіданні фельдшер свою вину визнав частково та пояснив суду, що від огляду відмовився через те, що поспішав доставити ліки своєму товаришеві.

Дослідивши матеріали справи суд визнав винним медичного працівника у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП та застосував до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень на користь держави з позбавленням права керування усіма видами транспортних засобів на строк 1 рік.

 

За повідомленням прес-служби суду