Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді Київської області відбулась зустріч із працівниками освіти

05 квітня 2018, 11:12

     На виконання Концепції прямих зв’язків судів із громадськістю, затвердженою міжвідомчим Комунікаційним комітетом системи правосуддя, який діє при Вищій раді правосуддя, з метою покращення внутрішньої та зовнішньої комунікації судів 04 квітня 2018 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області відбулася зустріч судді-спікера Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Свояка Д.В. з працівниками освіти.

     На даній зустрічі були присутні заступник з виховної роботи Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти Гайдар Н.В., головний спеціаліст відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради Нечипоренко Т.М., методист районного відділу освіти Переяслав-Хмельницької РДА Петрик О.О., начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Лой К.І., директор Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Переяслав-Хмельницької міськради Мільгевська В.І.

     На зустрічі детально і жваво обговорювались питання щодо подальшої сумісної роботи по правовому вихованню учнів, проведенню комунікаційних заходів зі студентами та учнями, зокрема, відвідування суддями навчальних закладів, проведення ознайомчих лекцій, відвідування учнями судових засідань, проведення Дня відкритих дверей.

     На завершення зустрічі освітяни висловили думку, що такі заходи будуть дуже корисними для учнів та студентів, адже допоможуть дітям зміцнити та поглибити відчуття особистої відповідальності, а також підвищити повагу до права і довіру до судової влади.

 

За повідомленням прес-служби суду