Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом продовжено процедуру санації боржника - Державного підприємства «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння»

05 квітня 2018, 09:09

У провадженні Господарського суду Чернігівської області знаходиться справа №5028/4/18б/2012 про банкрутство Державного підприємства «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння», який є учасником Державного концерну "Укроборонпром".

Керівник боржника - державного підприємства "Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння" звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство підприємства  з метою проведення керівником процедури санації.

Під санацією розуміється система заходів, що здійснюються під час провадження у справі про банкрутство з метою запобігання визнанню боржника банкрутом та його ліквідації, спрямована на оздоровлення фінансово-господарського становища боржника, а також задоволення в повному обсязі або частково вимог кредиторів шляхом реструктуризації підприємства, боргів і активів та/або зміни організаційно-правової та виробничої структури боржника.

Провадження у зазначеній справі триває з 2012 року.

03.04.2018 суд задовольнив заяву керуючого санацією та продовжив процедуру санації підприємства ще на три місяці – до 17.06.2018.

Переглянути ухвалу суду можна за посиланням у Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

 

За повідомленням прес-служби суду