Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернівецьким регіональним відділенням НШСУ проведено семінар для помічників суддів окружних та апеляційних судів “Актуальні питання щодо розгляду спорів, які випливають із кредитних правовідносин”

04 квітня 2018, 18:32

4 квітня  2018 року в місті Чернівцях  місцевим  регіональним відділенням Національної школи  суддів  України проведено семінар для помічників суддів окружних та апеляційних судів  на тему: “Актуальні питання щодо  розгляду спорів, які  випливають із кредитних правовідносин”.

У семінарі взяли участь 53  помічники суддів. Вітальною промовою  захід відкрила  заступник  директора Чернівецького регіонального відділенняТетяна Аілінчій, яка звернула увагу учасників на актуальність тематики семінару та коротко ознайомила з програмою.

Суддя у відставці Валентина Чупікова розповіла про основні завдання  семінару, які передбачають поглиблення  знань помічників суддів  з основних питань, що виникають у сфері застосування норм цивільного законодавства та судової практики при розгляді кредитних спорів, а також удосконалення  вміння правильно застосовувати нормативно-правові акти та судову практику у спорах, що виникають під час розгляду кредитних правовідносин.

Розпочала  семінар  та  побажала учасникам   активної роботи суддя Апеляційного суду  Чернівецької  області  Наталія Половінкіна. Викладач провела інтерактивну лекцію з використанням презентації Power Point на тему: “Кредитний договір та його елементи”.

Валентина Чупікова ознайомила з особливостями  розгляду справ про стягнення кредитної заборгованості.

Під час семінару помічники суддів взяли  участь в експрес– опитуванні за допомогою клікерів та отримали авторитетні, професійні та змістовні відповіді суддів–викладачів на всі свої запитання.

Після закінчення заходу учасники  семінару  поділилися враженнями та висловили свої побажання і пропозиції.

За повідомленням прес-служби НШСУ