Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визнав винуватим працівника Білопільського районного військового комісаріату у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією

04 квітня 2018, 10:10

03 квітня 2018 року суд ухвалив постанову, якою визнав головного спеціаліста відділення комплектування Білопільського районного військового комісаріату винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 1726 КУпАП, а провадження у справі закрив на підставі п. 7 ч. 1 ст. 247 КУпАП у зв’язку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбачених статтею 38 КУпАП.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2521/17.

Для інформації: головний спеціаліст відділення комплектування Білопільського районного військового комісаріату, будучи державним службовцем, на якого розповсюджуються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», на підставі договору купівлі-продажу відчужив за 250000 грн. автомобіль Volkswagen, проте, протягом 10 днів письмово не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про зміни у майновому стані.

Матеріали надійшли до суду 28 грудня 2017 року. Протягом розгляду справи судові засідання тричі відкладалися у зв’язку з хворобою особи, відносно якої складено протокол про адміністративне правопорушення, двічі – у зв’язку з неявкою адвоката, тричі – у зв’язку з неявкою прокурора.

 

За повідомленням прес-служби суду