Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області відмовив в задоволенні апеляційної скарги захисника Вікторії Бекхем, притягнутої до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху

03 квітня 2018, 15:22

На розгляд апеляційного суду надійшла апеляційна скарга адвоката Буглова Д.Г., на постанову Приморського районного суду м. Одеси щодо Бекхем В.С., визнаною винною у вчиненні порушення Правил дорожнього  руху України.

Місцевим судом було встановлено, що двадцятичотирирічна мешканка м. Одеси Бекхем В.С. у нічній період доби, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, що, зокрема, підтверджується відповідним висновком медичного огляду, керувала автомобілем марки «BMW», рухаючись по проспекту Шевченка у м. Одесі.

Приморський районний суд м. Одеси визнав Бекхем В.С. винною у порушенні п.2.9а Правил дорожнього руху України та кваліфікував її дії за ст. 130 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, призначивши їй адміністративне стягнення у межах санкції зазначеної статті у виді штрафу у розмірі 10200 грн. в прибуток держави з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

В апеляційній скарзі захисник правопорушниці – адвокат Буглов Д.Г. поставив питання про  скасування постанови суду та звільнення Бекхем В.С. від адміністративної відповідальності в зв’язку порушеннями співробітниками працівниками поліції під час складання протоколу щодо Бекхем В.С.  Інструкції про порядок виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під  впливом лікарських  препаратів,  що знижують увагу та швидкість реакції.

Апеляційний суд, розглянувши доводи апеляційної скарги та матеріали справи про адміністративне правопорушення, відмовив в задоволенні апеляційної скарги в зв’язку з її необґрунтованістю, залишивши постанову Приморського районного суду м. Одеси без змін.     

 

За повідомленням прес-служби суду