Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Апеляційного суду Херсонської області долучилися до озеленення Херсонщини

02 квітня 2018, 12:20

31 березня 2018 року на землях Херсонського лісового господарства відбулася висадка молодих дерев з метою недопущення знищення лісів.

Усвідомлюючи важливе значення внеску кожного для досягнення спільної благородної мети – збереження природи, працівники апеляційного суду залюбки підтримали ініціативу щодо озеленення нашого регіону.

Захід з висадки соснових саджанців у селищі Антонівка пройшов за ініціативи Херсонської обласної державної адміністрації, а також Громадської організації «Антонівська хвиля», депутатів Херсонської облради та Херсонської міськради.

Заслухавши інструктаж працівників Херсонського лісового господарства щодо послідовності та правильності проведення робіт із висадки саджанців з метою якнайкращого росту щойно висадженого лісу, команда від Апеляційного суду Херсонської області прийнялася до роботи.

  

  

Спільна робота у дружній та енергійній команді разом з маленькими помічниками дозволила працівникам суду бути чи не найактивнішими трудівниками та засадити лісом чималу площу земель.

        

Тож чималий гурт працівників суду разом з небайдужими жителями селища Антонівки, представниками «Антонівської хвилі», «Самооборони Херсона», «Народного контролю», «Козацької варти» та інших активістів пліч-о-пліч у гарному настрої висадили близько 4000 соснових саджанців на землях Херсонського лісового господарства.

По закінченню висадки лісу на всіх чекав смачний обід польової кухні.

За повідомленням прес-служби суду