Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України у Тернопільській області проведено нараду із керівниками апаратів місцевих загальних судів

30 березня 2018, 10:16

     29 березня 2018 року у приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області відбулася нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів Тернопільської області. У нараді взяли участь: начальник та заступник начальника територіального управління, начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, завідувач сектор з питань управління об’єктами державного майна,  головний спеціаліст сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики, головні спеціалісти по роботі з персоналом, із забезпечення договірної та позовної роботи, по роботі зі зверненнями та доступу до публічної інформації, а також керівник РСП ДП “ІСС” у Тернопільській області.

     Запрошеними наради були начальник відділу формування НАФ та діловодства державного архіву Тернопільської області – Малиміна-Базиляк Тереза Богданівна та спеціаліст відділу.

 

      Основними питаннями, що прозвучали, були:

  • Аналіз використання бюджетних коштів та матеріальних цінностей місцевими загальними судами Тернопільської області.
  • Фінансування 2018 року. Оплата праці.
  • Здійснення судочинства загальними судами області за 2017 рік. Зміни до Положення про автоматизовану систему документообігу суду.
  • Кадрові питання, які виникають під час проходження державної служби в місцевих загальних судах  Тернопільської області. Питання військового обліку.
  • Питання, які виникають під час проведення перевірки стану організації діяльності місцевих загальних судів Тернопільської області територіальним  управлінням.
  • Проблемні питання ведення архівної роботи у місцевих загальних судах  Тернопільської області.
  • Інше.

 

За повідомленням прес-служби суду