Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонси справ, що розглядатимуться в апеляційному суді в період з 05 по 07 березня

03 березня 2018, 13:27

Цивільна палата:

5 березня 2018 року о 9 год. 00 хв. колегією суддів апеляційного суду розглядатиметься апеляційна скарга на рішення Конотопського міськрайонного суду, яким позивачу було відмовлено у задоволенні позову до Конотопського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області, державного підприємства «Сетам» про розірвання договору купівлі-продажу та стягнення коштів за неякісний товар.

Довідково: позивач звернулася до суду, оскільки після придбання автотранспортного засобу на електронних торгах працівниками правоохоронних органів було виявлено невідповідність номера кузова автомобіля даним, зазначеним в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. В подальшому було з’ясовано, що даний автомобіль перебуває в розшуку з лютого 2011 року.

Колегія суддів: Біляєва О.М., Кононенко О.Ю., Криворотенко В.І.

Єдиний унікальний номер справи - 577/524/17

 

Кримінальна палата:

6 березня 2018 року о 13 год. 30 хв. колегією суддів апеляційного суду розглядатиметься апеляційна скарга прокурора на виправдувальний вирок Лебединського районного суду відносно директора КУ Сумської обласної ради «Лебединський психоневрологічний інтернат». Правоохоронні органи обвинувачують особу в тому, що вона будучи лікарем-невропатологом військово-лікарської комісії Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, вирішила одержати неправомірну вигоду за складання документів та сприяння у прийнятті військово-лікарською комісією рішення про непридатність жителя району до проходження військової служби в лавах Збройних сил України.

Колегія суддів: Філонова Ю.О., Матус В.В., Рунов В.Ю.

Єдиний унікальний номер справи:  580/789/16-к

 

За повідомленням прес-служби суду