Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у крадіжках газових балонів із Володимир-Волинської філії ВАТ «Волиньгаз» та грабежах

28 лютого 2018, 14:59

27 лютого 2018 року слідчий суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області розглянув клопотання слідчого СВ Володимир-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під ватру особі, яка підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 185 ч. 2 КК України (крадіжка вчинена повторно), ст.185 ч.3 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), ст.186 ч.2 (відкрите викрадення майна (грабіж), вчинений повторно).

Згідно з матеріалами слідства  08 січня 2018 року, близько 23 год., в м. Володимир-Волинському підозрюваний К., знаходячись за місцем свого тимчасового проживання, будучи у стані алкогольного сп’яніння, керуючись корисливим мотивом та умислом, повторно відкрито викрав з рук потерпілого Ш. мобільний телефон.  19.02.2018 року в м. Володимир-Волинському підозрюваний К., знаходячись за місцем свого тимчасового проживання, керуючись корисливим мотивом та умислом, повторно викрав речі, які належали потерпілим О. та Л.

Крім того, 23, 24, 25 лютого 2018 року в м.Володимирі-Волинському керуючись корисливим мотивом та умислом, направленим на протиправне заволодіння чужим майно, шляхом демонтажу шиферного даху, проникав у складське приміщення Володимир-Волинського відділення ПАТ «Волиньгаз» звідки таємно викрав газові балони та ацитиленові генератори.

За результатами розгляду клопотання підозрюваному слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначення застави в розмірі 88 100 грн.

За повідомленням прес-служби суду