Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд м. Києва залишив без змін запобіжний захід тримання під вартою стосовно колишнього голови ДП«Адміністрація морських портів України»

27 лютого 2018, 15:07

27 лютого 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 30 січня 2018 року, якою задоволено клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Амеліна А.М. та застосовано до підозрюваного Амеліна А.М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 березня 2018 року включно із визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 12 000 000 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених ч. 5 ст. 194 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 30 січня 2018 року залишено без змін, апеляційні скарги прокурора та захисників, які діють в інтересах підозрюваного Амеліна А.М., – без задоволення.

Нагадаємо, Амелін А.М. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

 

За повідомленням прес-служби суду