Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cтуденти Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого пройшли практику у Борівському районному суді Харківської області

23 лютого 2018, 15:10

   Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки майбутніх високопрофесійних спеціалістів. Студенти юридичного спрямування з різних вищих навчальних закладів України проходять навчальну практику у Борівському районному суді Харківської області.  Цей рік не став виключенням :  з 09 січня по 23 лютого 2018 року у суді проходили виробничу практику  студенти четвертого курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.   

   Під час проходження практики  майбутні фахівці ознайомилися з нормативно-правовими актами, що регулюють роботу суду, обов’язками  працівників апарату,  роботою канцелярії суду,  опрацювання вхідної та вихідної кореспонденції, роботою  в автоматизованій системі документообігу суду "Д-З", роботою  архіву.  Найцікавіше для майбутніх професіоналів було спостерігати  за розвитком судових процесів у відкритих судових засіданнях, де   під час розгляду справ вони мали можливість  ближче ознайомились з процесом судочинства, роботою суддів, працівників суду.

   Сподіваємося, що час перебування в нашій установі  допоміг майбутнім фахівцям закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації в галузі їхньої майбутньої професії.

 

 За повідомленням прес-служби суду