Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою особі, яка підозрюється в умисному вбивстві чоловіка

22 лютого 2018, 10:54

21 лютого 2018 року слідчим суддею Глобинського районного суду Полтавської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України - вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Нагадаємо, 18.02.2018 близько 21 год. 20 хв., знаходячись у літній кухні домоволодіння, що розташоване за адресою: вул. Зоряна, м. Глобине, Полтавської області, під час спільного вживання алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків,  громадянин К. наніс 1 удар в тулуб та 3 проникаючі  удари в праву сторону шиї гр. С., який від отриманих тілесних ушкоджень  помер на місці події.

Санкція ст.115 ч.1 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Обираючи вказаний запобіжний захід, суддя врахувала, що підозрюваний постійного місця проживання немає, за місцем навчання характеризується негативно, офіційно не працює, систематичного заробітку та належного йому на праві власності майна  не має, може переховуватися від органів досудового розслідування та суду; незаконно впливати на родичів потерпілого  та свідків по кримінальному провадженню; може і в подальшому вчиняти аналогічні тяжкі злочини.       

За повідомленням прес-служби суду