Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Тиврівському райсуді Вінницької області відбулася нарада із присяжними з приводу електронного декларування

19 лютого 2018, 16:13

  

19 лютого 2018 року виконуючою обов’язки керівника апарату суду Чорною С. Д. та консультантом суду (по роботі з персоналом) Рудою О. В. було проведено нараду з присяжними  з приводу електронного декларування.

 

      

Присяжних було повідомлено про необхідність подати до 01 квітня 2018 року  електронну декларацію про отримані доходи  за 2017 рік, ознайомлено з правилами заповнення форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави, вручено «Пам’ятку декларанта», обговорено проблемні питання, які найчастіше виникають під час заповнення електронної декларації, а також роз’яснено наслідки порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації.

В.о. керівника апарату висловила сподівання, що інформація, отримана під час наради буде корисною та допоможе при заповненні Е-декларації та зазначила, що за практичною допомогою щодо заповнення Е-декларації  присяжні можуть звернутися до Тиврівського районного суду Вінницької області в зручний для них час в межах робочого часу суду.

За повідомленням прес-служби суду