Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику в Савранському райсуді Одеської області

19 лютого 2018, 14:51

Студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику в Савранському районному суді Одеської області.

   З 12 лютого 2018 року  студенти юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, а саме: Національного університету «Одеська юридична академія»  проходять виробничу практику в Савранському районному суді Одеської області.

    Наказом голови Савранського районного суду за студентами  закріплений керівник практики:  заступник керівника апарату суду.

   Студенти  ознайомлюються з роботою Савранського районного суду,  його структурою, функціями, повноваженнями. За період практики студенти вивчають порядок складання процесуальних документів із цивільного, кримінального та адміністративного права, мають  можливість бути присутніми в судових засіданнях, оформляють справи, надсилають повістки, повідомлення за допомогою секретарів судового засідання. Засвоюють порядок реєстрації  та обліку справ і матеріалів, що надійшли до суду, порядок оформлення справ після їх розгляду, також порядок направлення справ в апеляційну інстанцію.

     Працівники Савранського районного суду  охоче діляться своїм досвідом з майбутніми юристами. Віримо, що здобуті під час практики знання стануть міцною основою для подальшої кар’єри.

 

За повідомленням прес-служби суду