Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися спільні збори суддів Миколаївської області

12 лютого 2018, 09:51

09 лютого 2017 року о 10.00 годині, на виконання рішення Ради суддів України № 71 від 7 грудня 2017 року щодо скликання XV чергового з’їзду суддів України, у апеляційному суді Миколаївської області відбулися спільні збори суддів Миколаївської області, на яких таємним голосуванням обрали шістьох делегатів на ХV черговий з’їзд суддів України, що відбудеться 5-7 березня 2018 року у м. Києві.

 

 

До участі у спільних зборах суддів області запрошено голову апеляційного суду Миколаївської області М.П.Міняйла, який звернувся до суддівської спільноти з промовою, в якій повідомляв про нараду у м. Києві 02 лютого 2018 року та наголошував на важливості і відповідальності вибору делегатів, які представлятимуть суддівську спільноту нашої області на ХV черговому з’їзді суддів України.

 

 

Також у зборах взяв участь начальник ТУ ДСА України в Миколаївській області В.І.Сікиринський, який в короткій доповіді розповів суддям про фінансовий стан справ в судах області та навів деякі узагальнені цифри.

 

 

Після вступних промов, голова апеляційного суду та начальник ТУ ДСА Миколаївської області залишили суддів для обрання делегатів.

 

Головуючою спільних зборів одноголосно обрано суддю Заводського районного суду м. Миколаєва І.В. Боброву, а секретарем – суддю Заводського районного суду Миколаївської області І.О.Притуляк.

 

 

Після цього представники судів області висунули кандидатів у делегати на з’їзд, затвердили їх список, обрали лічильну комісію у складі трьох осіб, зі складу присутніх суддів та затвердили бюлетені таємного голосування, до яких було включено 13 висунутих зборами кандидатів у делегати.

 

 

До складу лічильної комісії увійшли: голова комісії –  суддя Казанківського районного суду Миколаївської області О.О. Тимошевський, секретар комісії – суддя Веселинівського районного суду Миколаївської області П.О. Чаричанський, член лічильної комісії – суддя Жовтневого районного суду Миколаївської області Л.М. Семенова.

 

 

Згідно Положенню про спільні збори суддів місцевих загальних судів області, розпочалася процедура таємного голосування на альтернативній основі, тобто з 13 кандидатів у делегати обиралися 6 делегатів, які визначилися переважною кількістю голосів.

 

 

Делегатами від місцевих загальних судів Миколаївської області таємним голосуванням обрані:

  1. Губницький Дмитро Григорович;
  2. Глубоченко Сергій Михайлович;
  3. Нікітін Дмитро Геннадійович;
  4. Шаронова Наталія Олександрівна;
  5. Тішко Дмитро Анатолійович;
  6. Літвіненко Тетяна Яківна.

 

Спільні збори суддів місцевих суддів завершила головуюча Ірина Боброва, яка привітала обраних делегатів на ХV черговий з’їзд суддів України і побажала їм плідного представництва.

 

За повідомленням прес-служби суду