Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Міловському районному суді проведено «День відкритих дверей»

09 лютого 2018, 14:15

09 лютого 2018 року в приміщенні Міловського районного суду Луганської області було проведено захід «День відкритих дверей» за темою: «Формування правової свідомості у молоді, підвищення суспільної довіри до суду». 

Метою даного заходу  є формування правової свідомості у молоді, підвищення суспільної довіри до суду.
Цього дня до будинку правосуддя були запрошені учні 11 класів Міловської ЗОШ І-ІІI ступенів.
Супровід дітей до суду здійснювався вчителями, яким самим було цікаво на заході і які також розширили свою уяву про роботу суду.
У ході проведення заходу учні ознайомилися з організацією діяльності суду, обов’язками працівників апарату Міловського районного суду, засадами організації судової влади, завданням суду, судовою системою. Особливо дітей вразили зал судових засідань № 1 для розгляду кримінальних справ, загородження з оргскла для підсудних/обвинувачених. 
Заступником керівника апарату суду  Пасічник Н.М. та консультантом суду Кривошей  В.В. було проведено ознайомчу екскурсію під час якої учні мали змогу оглянути зали судових засідань,  канцелярію суду, ознайомилися з інформацією розміщеною на дошці оголошень суду, учні мали змогу власноруч ознайомитися з контрольними кодексами суду.
День відкритих дверей приніс користь та задоволення як учням та викладачам так і самим працівникам Міловського районного суду. 
За підсумками проведеного заходу «Дня відкритих дверей», діти та відвідувачі  суду висловили подяку керівництву суду за проведений захід .

         Заступник керівника апарату суду побажала учням успіхів у навчанні та упевненості у виборі майбутньої професії .

  За повідомленням прес-служби суду