Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16 лютого в Окружному адміністративному суді міста Києва стартує проект «Судова Академія»

09 лютого 2018, 13:09

16 лютого о 10:00 в Окружному адміністративному суді міста Києва стартує проект «Судова Академія». «Судова Академії» –  це унікальна Програма, яку ініціювали судді та працівники апарату Окружного адміністративного суду міста Києва. Першочергове завдання – максимально підготувати людей, які мають бажання працювати в судовій системі на посадах секретаря судового засідання, судового розпорядника або помічника судді.

Програма «Судова Академія» складатиметься із двох етапів: навчання та стажування. Під час навчання, лектори, зокрема працівники апарату суду та діючі судді, максимально відійдуть від сухої теорії та покажуть, як теорія застосується на практиці та як вони співіснують. Після «Навчального модулю» розпочнеться стажування, яке триватиме від місяця до трьох. Протягом стажування за кожним учнем буде закріплений досвідчений ментор (наставник), який ділитиметься власними знаннями, досвідом та вміннями.

Навчання відбуватиметься щоп’ятниці, з 16 лютого до 30 березня з 10 год. до 16 год. Попередня реєстрація – 16 лютого о 9 год. 30 хв.

За повідомленням прес-служби суду