Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комунікаційна стратегія Апеляційного суду Рівненської області: мета, першочергові заходи та очікуваний результат

09 лютого 2018, 12:41

            Проведення навчальних семінарів з працівниками суду щодо налагодження співпраці з журналістами, встановлення інформаційного кіоску, організація інтерв’ювання керівництва суду, суддів-спікерів з актуальних питань, проведення Днів відкритих дверей, організація спільних заходів з представниками судових установ, підготовка відеороликів та сюжетів про діяльність суду та пам’яток для населення — все це та багато іншого буде реалізовано судом апеляційної інстанції в найближчі роки.   

            На зборах суддів Апеляційного суду Рівненської області обговорено Комунікаційну стратегію суду на 2018-2020 роки. Врахувавши пропозиції суддів, а також керівника апарату суду, судді голосуванням затвердили Комунікаційну стратегію. Це дозволить уже в найближчий час реалізувати низку заходів, спрямованих на покращення стану зв’язків суду із громадськістю, підвищення авторитету суду та зростання довіри громадян до судів.

            Опрацьовуючи досягнення національних судів у сфері комунікації, а також взявши до уваги рекомендації міжнародних партнерів, Апеляційний суд Рівненської області під час підготовки Комунікаційної стратегії запланував низку першочергових заходів, що  формуватимуть позитивний імідж судової гілки влади, вибудують змістовний та постійний діалог із суспільством.

            Із Комунікаційною стратегією Апеляційного суду Рівненської області на 2018-2020 роки можна ознайомитись тут.

 

За повідомленням прес-служби суду