Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голові військово-лікарської комісії Територіального медичного об’єднання МВС України по Кіровоградській області застосований запобіжний захід

22 січня 2018, 14:47

         Голові військово-лікарської комісії Територіального медичного об’єднання МВС України по Кіровоградській області застосований запобіжний захід

         Слідчим суддею Ленінського районного суду м. Кіровограда 20.01.2018 задоволено клопотання прокурора військової прокуратури Кіровоградського гарнізону та застосований запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів голові військово-лікарської комісії Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Кіровоградській області». Крім того, слідчим суддею визначена застава в розмірі 110 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (193820,0 грн.) в разі внесення якої підозрюваного буде звільнено з-під варти.

         Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 386 КК України – одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

 

         Примітка.

         Частина 3 статті 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

 

За повідомленням прес-служби суду