Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вихованці будинку сімейного типу «Щаслива родина» привітали працівників Апеляційного суду Рівненської області з Новорічними й Різдвяними святами

17 січня 2018, 10:15

Тож коли колядує та щедрує вся Україна — судді й працівники апарату суду апеляційної інстанції долучаються до славних звичаїв.  

Як і торік, в гості до суддів та працівників Апеляційного суду Рівненської області завітала родина Олександра та Оксани Біруків. У будинку сімейного типу «Щаслива родина» виховується 19 діточок. Під музичний акомпанемент вони віншували присутніх колядками, щедрівками й віршами. Оскільки акцент у вихованні дітей Біруки ставлять на патріотизмі й любові до рідної країни, у переліку виконаних композицій прозвучала пісня про рідну землю, про її неподільність і готовність кожного з нас захищати й оберігати її.

Голова Апеляційного суду Рівненської області Олег Полюхович привітав дітвору і їх батьків з Новорічними й Різдвяними святами та додав: «Нехай ці свята принесуть вам і вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Щастя вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань».

Аби зустріч дітлахам запам’яталася надовго, заступник керівника апарату суду Ірина Бойчук провела їм екскурсію будівлею Апеляційного суду Рівненської області. Вони поспілкувалися з суддями, керівниками відділів та працівниками суду, наочно побачили, як відбувається автоматизований розподіл справи, побували в залах судового засідання. З коротенького виступу, озвученого секретарем судової палати з розгляду цивільних справ суду апеляційної інстанції Надією Ковальчук, дітлахи дізналися про значну роль суду в забезпеченні прав і свобод громадян України, що є пріоритетом для національних судів й Української держави в цілому.

Колекція сімейного альбому Біруків поповнилася численними світлинами та селфі. Не залишилися наші маленькі й завжди очікувані гості без подарунків та солодощів,  а також спільного фото на згадку з колективом Апеляційного суду Рівненської області.   

За повідомленням прес-служби суду