Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Апеляційному суді Дніпропетровської області провели екскурсію для студентів-правників університету внутрішніх справ

17 січня 2018, 12:01

Для студентів I, II, V курсів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які зараз проходять відповідно ознайомчу, навчальну та переддипломну практику в Апеляційному суді області проведено екскурсію.

Керівник апарату Оксана Опанасюк розповіла студентам про повноваження апеляційного суду та його структурні підрозділи, ознайомила з історією, діяльністю та специфікою роботи суду. З правилами безпечного поводження у суді та на прилеглій території студентів ознайомила головний спеціаліст відділу господарської діяльності матеріально-технічного забезпечення та інформаційних технологій Тетяна Галюлько.

У ході оглядової  екскурсії, яку провели заступник начальника відділу діловодства, прийому та обліку звернень громадян Людмила Яковенко та начальник відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду цивільних справ Юлія Подзорова, студентам показали як відбувається прийом, рух та зберігання документів та судових справ. Також молодь оглянула залу судових засідань.

Наразі в Апеляційному суді Дніпропетровської області проходять практику 16 студентів   Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Більш  детально з побаченим вони знайомляться у відділі забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ, відділі забезпечення діяльності судової палати з розгляду цивільних справ, а також канцелярії  та відділі служби судових розпорядників.

 

За повідомленням прес-служби суду