Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжки), поєднаного з проникненням до іншого приміщення, вчиненого повторно

16 січня 2018, 08:48

 

15.01.2018р. до Городенківського районного суду Івано-Франківської області поступило клопотання слідчого СВ Городенківського ВП Коломийського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина Р.,  який підозрюється у  вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжки), поєднаного з проникненням до іншого приміщення, вчиненого повторно).

Житель Городенківського району підозрюються в тому, що 06.01.2018 р. з метою вчинення крадіжки чужого майна прийшов до господарства потерпілого, переконавшись, що власника господарства немає,  вирішив проникнути до підсобного приміщення та вчинити крадіжку.   Користуючись вигідною   обстановкою:   темною порою доби, відсутністю сторонніх осіб, підозрюваний проник до підсобного приміщення, звідки    викрав бувші у вжитку   речі. Викраденим майном повністю розпорядився, чим спричинив потерпілому  матеріальні збитки.            

 Ухвалою суду від 15.01.2018р. клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина Р. задоволено.

 

За повідомленням прес-служби суду