Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційним судом Харківської області відмовлено в задоволенні клопотання прокурора про відсторонення від посади заступника голови Запорізької обларади

15 січня 2018, 18:58

 

 

Інформуємо про результати розгляду апеляційної скарги прокурора, поданої на ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду міста Харкова від  28 грудня 2017 року щодо відсторонення від посади заступника голови Запорізької обласної ради – Владислава Марченка.

Нагадуємо, ухвалою слідчого судді Червонозаводського районного суду міста Харкова від 28 грудня 2017 року відмовлено  в задоволенні клопотання прокурора про відсторонення Марченка Владислава Петровича від посади  заступника голови Запорізької обласної ради.

Прокурором на ухвалу слідчого судді було подано апеляційну скаргу.

В судовому засіданні суду апеляційної інстанції розглянуті клопотання учасників процесу та заслухані пояснення сторін кримінального провадження.

За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора колегія суддів Апеляційного суду Харківської області ухвалила апеляційну скаргу прокурора залишити без задоволення, ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду міста Харкова від 28 грудня 2017 року  про відмову в задоволенні клопотання прокурора про відсторонення Марченка Владислава від посади заступника голови  Запорізької обласної ради в межах строку досудового розслідування,- залишити без змін.

З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її проголошення (19 січня 2018 року).

 

За повідомленням прес-служби суду