Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особа, яку підозрюють у вчиненні шахрайських дій з використанням підроблених документів залишиться під вартою

15 січня 2018, 14:16

У Центральному районному суді м.Миколаєва розглянуто клопотання слідчого про продовження терміну дії запобіжного заходу у виді тримання під вартою 42-річному чоловіку, підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.4 ст.190 КК України.

За версією органу досудового розслідування, чоловік виступив в ролі виконавця в шахрайській схемі, пов’язаній з незаконним заволодінням квартирою у м.Миколаєві, з використанням підроблених документів, яку організував 38-річний місцевий мешканець.

Ухвалою слідчого судді від 27.07.2017 року йому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу у сумі 160 тис гривень.

Прокурор клопотання про продовження терміну дії запобіжного заходу підтримав та долучив до нього нове повідомлення про підозру, відповідно до якого чоловік з використанням підробленого паспорту набув право власності на ще один об’єкт нерухомості у м.Миколаєві.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначив, що підозра є обґрунтованою, а наявні ризики не зникли.

Захисник підозрюваного просив відмовити в обранні запобіжного заходу.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив продовжити строк тримання під вартою щодо підозрюваного до 11.03.2018 року з можливістю звільнення з під варти на умовах, визначених в ухвалі про обрання запобіжного заходу.

 

 За повідомленнясм прес-служби суду