Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біляївський райсуд Одеської області обрав запобіжний захід особі, яка підозрюється у скоєнні серії крадіжок

11 січня 2018, 09:59

 Раніше неодноразово судимий 18-річний громадянин Б.,  1999 року народження, уродженець м. Біляївка, за вчинення умисних корисливих злочинів, підозрюється у вчиненні злочинів, вчинених під час умовно-дострокового звільнення.

06.01.2018 року у нічний час доби, більш точного часу слідством не встановлено, громадянин Б., маючи умисел на заволодіння чужим майном, діючи з корисливих мотивів, переконавшись в таємності своїх дій, проникав до приміщень будинків жителів м. Біляївки  і таємно заволодівши майном, з місця скоєння злочину зникав.

06.01.2018 року, о півночі, громадянина Б. було затримано. За клопотанням слідчого СВ Біляївського ВП ГУ НП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного 18-річного громадянина Б., 09 січня 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання  його під вартою з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі, строком на 60 днів  з дня затримання та визначено розмір застави, як запобіжного заходу, достатнього для забезпечення виконання підозрюваним Б. обов'язків, передбачених КПК України у розмірі  51000 грн.

 

 За повідомленням прес-служби суду