Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський районний суд м.Києва запрошує на "День відкритих дверей"

09 січня 2018, 15:00

Сучасні цінності європейської демократії вимагають надання громадянам інформації про діяльність судів. Така інформація має формувати правильні підходи до розуміння сутності правосуддя, значення та ролі суду для сталого розвитку демократичних суспільств.

За рекомендаціями Комунікаційного комітету системи правосуддя Дніпровським районним судом міста Києва  продовжується робота по розробці та впровадженню спільних та індивідуальних планів дій на виконання Концепції прямих зв’язків між суспільством і судовою владою на 2018-2020 роки, у тому числі програм охоплення за участю школярів, учнів, студентів району (Дні відкритих дверей суду, відвідування судових засідань, спілкування з суддями та працівниками апарату суду, конкурси малюнків на правову тематику, тощо).

З метою сприяння правовій освіті, виховання правової культури, формування правильного сприйняття функції правосуддя, ролі судді в суспільстві, покращення розуміння та довіри суспільства до системи правосуддя, запрошуємо до співпраці учбові заклади району та міста. 

Для узгодження та розробки відповідних спільних заходів просимо звертатися до суддів-спікерів Дніпровського районного суду м.Києва Іваніної Юлії Вікторівни та Левко Віри Богданівни, а також прес-секретаря суду Бовкун Ольги Миколаївни (р.т.044-292-31-72).

Сподіваємося на плідну співпрацю.

За повідомленням прес-служби суду 

 

Прес-служба!