Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки опитування щодо якості роботи Придніпровського районного суду міста Черкаси

09 січня 2018, 14:37

На виконання рішення Ради суддів України від 05 лютого 2015 року №5 в період з 20 грудня 2017 року по 29 грудня 2017 року  в Придніпровському районному суді м. Черкаси проводилося опитування громадян-відвідувачів з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду та вдосконалення організації його роботи. Всього в опитуванні прийняло участь 77 осіб.

Респондентам пропонувалося добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційних інтернет-представництвах суду, дотримання строків та процедур розгляду справ та запропоновано сформулювати власні бачення щодо змін.

Підсумки результатів проведеного анонімного опитування громадян-відвідувачів суду свідчать про позитивну оцінку організації роботи Придніпровського районного суду м. Черкаси.

Разом з тим, проведене анкетування дозволило виявити окремі проблемні організаційні питання в діяльності суду, які будуть враховані в подальшій роботі суду та дозволять покращити якість роботи суду.

Результати опитування свідчить про досить високий рівень доступності, незалежності та неупередженості правосуддя у Придніпровському районному суді м. Черкаси. Вважаємо доцільним й надалі проводити подібні опитування відвідувачів суду для забезпечення відкритості суду, підвищення довіри громадян до правосуддя, зміцнення авторитету судової влади та забезпечення вільного доступу громадян до інформації.

Пропонуємо Вашій увазі узагальнені результати опитування:

За повідомленням прес-служби суду