Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Іванівським райсудом Одеської області покарано особу за умисне нанесення тілесного ушкодження

05 січня 2018, 11:00

04 січня 2018 року Іванівським районним судом Одеської області було визнано винним громадянина С. у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначено покарання у вигляді 160 годин громадських робіт.

Судом було встановлено, що 01.08.2017 року близько о 20.00 годині (точний час не встановлено), обвинувачений перебував на пасовищі за межами села, де в цей час перебувала також потерпіла, між якою та обвинуваченим за роки сусідства склалися неприязні стосунки по причинні випасу домашньої худоби.

При зустрічі обвинуваченого з потерпілою у вищевказаний час та місце, між ними виникла сварка на ґрунті неприязних стосунків та конфлікту щодо випасання домашньої худоби, в ході якої обвинувачений кулаком правої руки здійснив один удар в обличчя потерпілій, від чого остання впала на землю.

Своїми протиправними діями обвинувачений спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді синців обличчя та тулубу, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи № 49 від 03 серпня 2017 року відносяться до легких тілесних ушкоджень, мають поверхневий характер та незначні, скороминучі наслідки (не більше 6 днів).

За повідомленням прес-служби суду