Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Осіб, підозрюваних у побитті людей, взято під варту

26 грудня 2017, 11:14

           23 грудня 2017 року слідчий суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особам, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 186 ч. 2 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, вчиненим за попередньою змовою групою осіб) та ст.187 ч. 2 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

          Згідно з матеріалами слідства  21 грудня 2017 року, близько 23 год., в м. Володимир-Волинському підозрювані, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою, маючи на меті протиправне заволодіння чужим майном знаходячись в приміщенні залу очікування залізничного вокзалу, що по вул. Привокзальній, 1, із застосуванням фізичного насильства відкрито заволоділи належним майном потерпілого Т та повторно відкрито заволоділи належним майном потерпілого К.

         Крім того, 21 грудня 2017 року, близько опівночі, в м. Володимир-Волинському, підозрювані, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою в групі, поблизу буд. № 33 по вул. Шевченка, маючи на меті протиправне заволодіння чужим майном, керуючись корисливим мотивом, вчинили розбійний напад на військовослужбовця громадянина В. застосувавши щодо нього фізичне насильство, яке було небезпечним для життя і здоров’я та відкрито заволоділи належним йому майном.

         За результатами розгляду клопотань обом підозрюваним слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

 

За повідомленням прес-служби суду