Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся тренінг «Власний контент у соціальних мережах. Практика, інструменти, акценти й тенденції»

26 грудня 2017, 09:00

23–24 грудня 2017 року в м. Києві відбувся тренінг для відповідальних за комунікацію в судах осіб, «Власний контент у соціальних мережах. Практика, інструменти, акценти й тенденції». Захід організовано Радою з питань судової реформи спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні за підтримки Прес-центру судової влади України (Вища рада правосуддя).

Ключова ідея заходу – зміцнення комунікаційних зв’язків між судами та громадянами за допомогою соціальних мереж. Учасники тренінгу отримали корисні поради щодо створення комунікаційних стратегій, формування цільової аудиторії у різних соцмережах, про інструменти створення власного контенту, про те, як зробити доступною складну інформацію. Також учасники тренінгу мали можливість попрактикувати варіанти виходу з різних кризових ситуацій.

Попович Юлія, Зарічний районний суд м. Суми: «Метою заходу є застосування нових інструментів та тенденцій у соціальних мережах. Для себе відкрила багато нових сайтів, за допомогою яких сторінка нашого суду в соціальних мережах буде набирати якнайбільше «лайків» та підписників».

Сизон Юлія, Красноармійський міськрайонний суд Донецької області: «Захід дуже сподобався!!! Дізналася багато нового для використання в роботі прес-секретаря. Сподіваюся, що всі отримані знання допоможуть у спілкуванні зі ЗМІ та громадськістю».

Самойленко Катерина, Малиновський районний суд м. Одеси: «Дуже сподобалося!»

Андрієчко Оксана, Гребінківський районний суд Полтавської області: «Тренінг дуже пізнавальний. Обов’язково використовуватиму в щоденній роботі набуті знання. Обмін досвідом між колегами є дуже важливим у відновленні довіри суспільства до судової системи».

Шестопалова Яна, Ірпінський міський суд Київської області: «Тренінг дуже гарно організований, змістовний, інформативний, корисний у роботі з інтернет-ресурсом».

Плінська Алла, Хмельницький міськрайонний суд: «Цікаво, інформативно, пізнавально, адже нам дали наочні практичні поради роботи в соціальних мережах із застосуванням сучасних інноваційних підходів для подання та поширення інформації. Два дні тренінгу пролетіли непомітно швидко для нас, адже ми в неформальній обстановці могли отримати цінні поради, подекуди критику нашої роботи. Повертаючись додому, ми впевнені, що наша робота, сайти, коментарі стануть кращими».

Прес-центр судової влади України