Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колегія суддів Іллічівського міського суду Одеської області продовжила строк тримання під вартою обвинуваченому у вбивстві

22 грудня 2017, 10:48

21.12.2017 року колегія суддів Іллічівського міського суду Одеської області продовжила строк тримання під вартою обвинуваченого Л. строком на 60 діб.

Сьогодні відбулося судове засідання за обвинуваченням Л. у скоєнні особливо тяжкого злочину, об’єктом якого є життя людини, за який передбачено покарання у виді довічного позбавлення волі, передбачених  п.4,7 ч.2 ст. 115, ч.1 ст. 296 КК України. Сам Л. не заперечує своєї причетності до смерті П., але не погоджується з кваліфікацією його дій. На думку суду конкретним суспільним інтересом, який превалює над принципом поваги до свободи особистості є забезпечення конституційних засад спрямованих на захист найвищих соціальних цінностей в Україні, а саме людини, її життя та здоров’я.

Обвинувачений відмовляється та розриває угоду про надання послуг з надання правової допомоги вже з другим захисником. Так, на наступному судовому засіданні права обвинуваченого буде захищати третій адвокат, наголошує прес-служба суду.

Повідомляємо, що зазначена справа розглядається колегіально за участю 3-х суддів та суду присяжних.