Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центральний районний суд м. Миколаєва відсторонив від посади начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області

21 грудня 2017, 16:16

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшло клопотання слідчого про відсторонення від посади начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення за ч.5 ст.191 КК України.

Відповідно до клопотання, підозрюваний шляхом складання неправдивих документів, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, заволодів бюджетними коштами виділеними на ремонт однієї з автодоріг області у сумі понад 640 тис гривень.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав, зазначивши, що підозрюваний може знищити речі та документи, які мають значення у розслідуванні, впливати, використовуючи своє службове становище та авторитет, на свідків, зокрема співробітників САД в області, вчинити аналогічне кримінальне правопорушення.

Його захисники наполягали на тому, що підозра необґрунтована, ризики надумані та просили відмовити у задоволенні клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши думки сторін слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила застосувати щодо підозрюваного засіб забезпечення кримінального провадження у вигляді відсторонення від посади до 16.02.2018 року.

 

 

За повідомленням прес-служби суду