Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У рамках Всеукраїнського тижня права Самарський райсуд м. Дніпропетровська провів низку заходів

21 грудня 2017, 09:37

Завершено Всеукраїнський тиждень права

      Минулий тиждень у нашому суді був присвячений Всеукраїнському тижню права, в рамках якого було проведено дні відкритих дверей. До нас завітали школярі 10 та 11 класу школи №11 та студенти Дніпровського державного технікуму енергетичних та інформаційних технологій. З технікумом  у нас уже налагоджені зв’язки і вони не вперше відвідують суд. А от учні школи №11 були учасниками заходу вперше.

      Тема зустрічі, яку запропонувало керівництво школи, боротьба з корупцією - наразі дуже актуальна у нашому суспільстві.  Ми намагались викласти інформацію щодо цього явища в усіх аспектах нашого життя, яке, на жаль, наскрізь пронизано цим негативом.

       Суддю-спікера Сухорукова А.О., який прочитав лекцію «Корупція. Історичні види неправомірної вигоди», учні буквально закидали запитаннями. Історичне походження цього явища викликало у школярів дуже живий інтерес. Лекція перейшла в діалог голови суду з дітьми.

       Дуже сподобалась нашим гостям вікторина, яку підготувала помічник судді Сіянко Юлія. Приказки,  кросворд, ситуаційні завдання  та багато іншого показали наскільки учні зрозуміли матеріал, який ми для них підготували.

      Дякуємо за плідне співробітництво та підтримку директора школи №11  Бондаренко Н.Л., класним керівникам 10 та 11 класів Зайцевій Н.М. та Кругляк О.Г., викладачу Дніпровського  державного технікуму енергетичних та інформаційних технологій  Вишневецькому А.В.

За повідомленням прес-служби суду