Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Березівським районним судом Одеської області відкрито провадження за обвинуваченням особи в умисному нападі на односельчанина

13 грудня 2017, 10:21

Березівським районним судом Одеської області відкрито провадження по справі відносно гр.В. у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 125 КК України.

Слідством встановлено, що 21.11.2017 року приблизно о 16:00 годин гр.В. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння біля входу в приміщенні ферми ПСП «Марія», в с. Семихатки Березівського району Одеської області на грунті сварки з гр.К. діючи умисно, протиправно, наніс кулаком правої руки не менше 4 ударів в область обличчя та перенісся гр.К, від яких останній впав на землю. Продовжуючи свій злочинний намір гр.В. наніс не менше 5 ударів ногами по голові гр.К., який перебував на підлозі, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоровя, у вигляді синців та двох забитих ран обличчя, закритого перелому носових кісток та закритої внутрішньочерепної травми в формі струсу головного мозку.

Дії гр.В. кваліфікують за ч.2 ст.125 КК України-умисне тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.       

Кримінальне провадження знаходиться на стадії розгляду, повідомляє прес-служба суду.