Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Апеляційного суду Миколаївської області взяв участь у заходах до Міжнародного дня волонтера та 26-ї річниці Збройних Сил України

06 грудня 2017, 12:51

В рамках відзначення заходів до Міжнародного дня волонтера та 26-ї річниці Збройних Сил України, організованих Миколаївською облдержадміністрацією , вчора, 5 грудня, в обласному Палаці культури у м. Миколаєві відбувся святковий концерт, в якому взяли участь голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, голова Миколаївської облради Вікторія Москаленко, заступник міського голови Юрій Степанець, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, народні депутати та інші представники влади.

 

 

Захід розпочався з нагородження волонтерів та військовослужбовців Миколаївської області почесними відзнаками облдержадміністрації, облради та міської ради. Крім цього, учасники бойових дій, військовослужбовці та волонтери удостоїлися відзнак від Президента України за гуманітарну участь в АТО.

 

 

Серед нагороджених були заступник міського голови Юрій Степанець, народний депутат України Давид Макар'ян і депутат Миколаївської міськради Світлана Таранова. В цілому близько півсотні волонтерів і військовослужбовців отримали нагороди і грамоти.

 

 

Після нагородження відбувся святковий концерт.

 

 

Сьогодні, 6 грудня, у 26-у річницю Збройних Сил України, відбулася урочиста церемонія покладання квітів до меморіалу «Струни пам’яті» на честь загиблих учасників АТО в Донецькій та Луганській областях.

 

 

Присутні вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання та квітами, покладеними до меморіалу. Музичний супровід заходу забезпечив військовий оркестр.

 

 

Апеляційний суд Миколаївської області на заходах представила прес-секретар Ірина Пономаренко.

За повідомленням прес-служби суду