Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білгород-Дністровським міськрайонним судом,обрано міру запобіжного заходу чоловіку,який мало не вбив свою доньку з чоловіком

06 грудня 2017, 15:16

Досудовим розслідуванням встановлено, що 01 грудня 2017 року,громадянин П., приблизно о 18 годині, будучі в стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи в приміщені свого будинку, почав сваритись з приводу надання неякісних юридичних послуг з чоловіком своєї доньки. Потім почав випроваджувати   з дому дітей (потерпілих),  які перебували на той час у нього в гостях. В ході сварки П. побіг до кімнати вітальні, де у нього зберігалась мисливська рушниця. Вхопивши рушницю побіг до вхідних дверей будинку, розбивши скло з шибок дверей, просунувши туди рушницю, умисно, усвідомлюючи та оцінюючи свої дії, з метою протиправного позбавлення життя двох осіб, направив вказану рушницю у бік доньки та її чоловіка, які в цей час знаходились на подвір’ї будинку вказаного домоволодіння, та здійснив три постріли з неї.

Однак, потерпілим, які завчасно зреагували та не потрапили у траєкторію пострілу, фізичної шкоди завдано не було.

Таким чином, своїми умисними діями П. скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.15, ч.2 п.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

02 грудня 2017 року встановивши наявність достатніх доказів П. повідомлено про підозру у скоєні ним злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Підозрюваний в судовому засіданні зазначив, що інкримінований йому злочин він дійсно скоїв та свою провину визнає.

Підозрюваний П. обґрунтовано підозрюється у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України, що підтверджується зібраними у ході досудового розслідування належними та допустимими доказами у їх сукупності, зокрема, протоколами, складеними за результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій, а також іншими належними та допустимими доказами зібраними у ході досудового розслідування матеріалами кримінального провадження.

Таким чином, суд задовольнив клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянина П. Тепер підозрюваного  поміщено до СІЗО.

 

За повідомленням прес-служби суду