Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області змінив запобіжний захід підозрюваному в участі в масових заворушеннях на території "Літнього театру" Бєю І.

06 грудня 2017, 16:46

06 грудня 2017 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області були розглянуті апеляційні скарги адвокатів Павленка А.Л. та Кутового В.В. на ухвалу слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 27 листопада 2017 року про відмову в задоволенні клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області про застосування до підозрюваного Бєю І.І. запобіжного заходу у виді тримання під вартою та застосування до підозрюваного Бєю І.І. запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту за місцем постійного проживання строком на 54 дні до 19 січня 2018 року.

Бєю І.І. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 294 КК України, а саме в організації та активній участі в масових заворушеннях, які мали місце 18 листопада 2017 року та охоплювали територію «Літнього театру», розташованого на вул. Преображенській, 24 у м. Одесі, що супроводжувались насильством над особами, знищенням майна, з опором представникам влади із використанням предметів, які використовувались як зброя.

За результатами апеляційного розгляду, апеляційні скарги захисників - адвокатів Павленка А.Л. та Кутового В.В. були задоволені частково, а ухвала слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 27.11.2017 року скасована з постановленням нової ухвали, якою до підозрюваного Бєю І.І. застосований запобіжний захід у виді домашнього арешту за місцем проживання у період доби з 22 години до 07 години ранку.

У зв’язку зі значним суспільним інтересом до справи, з зали судового засідання здійснювалась онлайн трансляція судового процесу.

Судове засідання можна переглянути на YouTube каналі Судової влади України за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=yoeI7KlBV7w

 

За повідомленням прес-служби суду