Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області змінив запобіжний захід підозрюваному в участі в масових заворушеннях на території "Літнього театру" Ганулі Д.

06 грудня 2017, 11:26

05 грудня 2017 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області розглянута апеляційна скарга адвоката Маркова О.С. на ухвалу слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 23 листопада 2017 року, якою задоволено клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області Ясинецького Б.П. та до підозрюваного Ганула Д.В. застосований запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави.

Ганул Д.В. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 294 КК України, а саме в організації та активній участі в масових заворушеннях, які мали місце 18 листопада 2017 року та охоплювали територію «Літнього театру», розташованого на вул. Преображенській, 24 у м. Одесі, що супроводжувались насильством над особами, знищенням майна, з опором представникам влади із використанням предметів, які використовувались як зброя.

За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга захисника Маркова О.С. задоволена частково, а ухвала слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 23.11.2017 року скасована з постановленням нової ухвали, якою клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області Ясинецького Б.П. задоволено частково та до підозрюваного Ганула Д.В. застосований запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту за місцем проживання строком на 30 днів - з 05 грудня 2017 року до 04 січня 2018 року.

У зв’язку зі значним суспільним інтересом до справи, з зали судового засідання здійснювалась онлайн трансляція судового процесу.

Учорашнє судове засідання можна переглянути на YouTube каналі Судової влади України за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=FtUoxX7rRH0

 

За повідомленням прес-служби суду 

 

        Прес-служба апеляційного суду

        Одеської області